KUĆNO LEČENJE

U sve većem broju domaćinstava javlja se potreba za negom i lečenjem u kućnim uslovima. Bez obzira da li se radi o pokretnim, polupokretnim ili nepokretnim osobama nastojimo da prepoznamo njihove individualne potrebe i da svakog posmatramo kao jedinstvenu osobu. Razumemo da je Vaš dom mesto gde želite da budete i zato se trudimo da tamo ostanete što duže. Naš osnovni cilj je potpuna briga o Vama ili onima koje volite. Iskusan tim naših lekara, tehničara i negovatelja nastoji da se osećate sigurno i spokojno i da uvek od nas možete dobiti savet i podršku. U svakom trenutku članovi porodice naših korisnika mogu se informisati o trenutnom stanju osobe kojoj se pruža usluga kućne nege i lečenja.

Sve usluge koje Vam možemo pružiti u ordinaciji možete dobiti i u Vašem domu. U čemu je razlika? Koje su prednosti kućnog lečenja?

KOMFOR – Svako je bar jednom bio u bolnici i osetio neku vrstu napetosti i nelagodnosti. Lečenje u kućnim uslovima omogući će opuštenost i bolju saradnju između lekara i pacijenta. Osim toga, mnogim pacijentima je pokretljivost ograničena ili su nepokretni i ne mogu otići do ordinacije.

POSVEĆENOST LEKARA – Bez čekanja u redu, svakom pacijentu se posvećuje dovoljno vremena da se na miru i bez žurbe može porazgovarati i uraditi pregled, dati savet pacijentu ili njegovoj porodici.

BRŽE OZDRAVLJENJE I MANJE ŠANSE ZA INFEKCIJU koja se u bolnicama vrlo često dobija, naročito kod pacijenata sa hroničnim bolestima i oslabljenim imunitetom.

HUMANIJE OKRUŽENJE – Mnogim pacijentima je teško da se, pored pokušaja da se naviknu na svoje oboljenje, navikavaju i na nove okolnosti,okruženje, ljude, prostor. Svaka promena doprinosi produbljivanju problema.

PORODICA I PRIJATELJI igraju vitalnu ulogu u lečenju i pružanju podrške!

RAD SA ČLANOVIMA PORODICE – Porodica se uključuje u proces lečenja kao važan član tima koji pruža tretman i pomoć. Lekar će Vas naučiti kako da se brinete o bolesnom članu porodice i uvek je tu da vam pomogne i da Vas posavetuje.

Kragujmedic – “Il’ je dobro, il’ će dobro biti”

Luja Pastera 19/2 34 000 Kragujevac
+381 66 064 034 | +381 34 203 672